• 1403/09/04 - 11:46
  • - تعداد بازدید: 293
  • - تعداد بازدیدکننده: 282
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دکتر علی رحیمی،در بازدیدی از بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب، وضعیت داروخانه و ذخایر دارویی این مرکز را مورد بررسی قرار داد.

بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب

دکتر علی رحیمی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در بازدیدی از بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب، وضعیت داروخانه و ذخایر دارویی این مرکز را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید، دکتر رحیمی از انبار داروخانه و بخش دپوی داروهای بیمارستان بازدید کرد و کمبودهای دارویی، به‌ویژه در آستانه فصل سرما، را ارزیابی نمود. همچنین، مسائل مربوط به امور قراردادی داروخانه نیز بررسی و مورد گفت‌وگو قرار گرفت.
دکتر میثم صالحی، رئیس بیمارستان، در این بازدید گزارشی از مشکلات دارویی و نیازهای بیمارستان ارائه کرد.
وی با اشاره به چالش‌های موجود، خواستار حمایت و همکاری بیشتر برای رفع کمبودهای دارویی شد.
دکتر رحیمی ضمن تأکید بر اهمیت تأمین به‌موقع داروها، قول مساعدت برای تسریع در روند تأمین کمبودهای دارویی بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب را داد.
روح‌الله شجاعی، مدیر بیمارستان نیز در این بازدید حضور داشت و در جریان بررسی‌ها مشارکت کرد.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,آخرین اخبار,اطلاعیه,اخبار مهم
  • کد خبر : 16690
کلمات کلیدی
فهیمه کریمی
خبرنگار

فهیمه کریمی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید